Ejendomsservice
i Næstved

– Vores tilbud er altid uforpligtende

Vi favner bredt

Alt i ejendomsservice i Næstved

Omhyggelig service

Vi tilbyder ejendomsservice for alle i Næstved og omegn, der oplever behov for renholdelse, vedligehold, oprydning osv! Listen med vores ydelser er uendeligt langt, og vi har stor erfaring med traditionelle som utraditionelle ejendomsservices. Det betyder, at vi er fleksible og har mulighed for at favne bredt!

Vores mange års erfaring i branchens felt, er din sikkerhed for services og resultater af den bedste kvalitet. Vi har også alt i kvalitetsmaterialer og produkter, som er vores forudsætning for at kunne fuldføre vores arbejde. Vi har stor respekt for miljøet og vælger derfor vores produkter med stor omhu.

  • Trappevask

    Her drejer det sig om, hvad du som kunde ønsker. Vi har stor erfaring med alle typer trapper, uanset materiale som træ eller beton eksempelvis. Vi har produkterne og metoderne til alle typer trapper, så du kan få et rent og præsentabelt resultat. Vi tilbyder trappevask for alle uanset om det er boligforeninger, ejendomsselskaber, private udlejere eller lignende. Vi holder alle dine trapper frie for møg og skidt!

  • Viceværtservice

    JH Rengøring ApS tilbyder en individuel serviceaftale, der tilpasset netop jeres ejendom, erhverv. boligforening mv. Vi kan tilbyde at hjælpe med stort set alt i den daglige drift. Herunder alt i storskrald, oprydning, græsklipning, vedligehold samt professionel og effektiv rengøring af alle slags. Ikke to opgaver er ens, og vi mestrer store som små services. Henvend dig allerede i dag og få et uforpligtende projektmøde og tilbud.

  • Snerydning & glatførebekæmpelse

    Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse for boligselskaber og private. Vi kan stå for at salte, gruse og rydde store som små mængder sne og forhindre glatføre på vej, fortov og sti. Få et godt tilbud på din opgave ved at henvende dig helt uforpligtende. Vi skræddersyer gerne en pengebesparende snerydningsplan efter dine behov, men vi arbejder også på timeløn på en opgave, hvis det er ønsket.

Renhold & orden

Din hjælpende hånd

Renhold af gårde og gade

Måske oplever du også, at ukrudtet vokser lidt hurtigere, end hvad godt er? Vi tilbyder at fjerne og bekæmpe ukrudt, tømme skraldespandene på området og feje småstene på plads på gruspladsen og gårdspladsen, Vi lytter til jeres behov, og vi sørger for at passe og pleje både gård og gade.

Pasning & vedligeholdelse af grønne områder

Har du behov for et ekstra sæt hænder til at klare vedligehold og pasning af de grønne områder? Vi er meget fleksible og har b.la. stor erfaring med græsklipning, beskæring af buske samt beplantning og vedligehold af bede, blomster og hækken eksempelvis. Vi tømmer også skraldespanden, sorterer affaldet og afleverer det til godkendte modtagere!

Renholdelse, oprydning og rengøring byggepladsens arealer

Måske har I i gang i et nyt byggeprojekt på en byggeplads eller skal til at igangsætte et projekt? Det er vigtigt at holde området i- og omkring byggepladsen og skurvognene frie og rene af hensyn til færdsel og sikkerhed. Vi tilbyder at holde rent og orden før, under og efter arbejdet!

Graffitiafrens & afvaskning af skilte og facader

JH Rengøring ApS er din professionelle samarbejdspartner, der kan tilbyde at afvaske skilte og fjerne graffiti. Mange boligforeninger, cykelskure på arbejdspladsen og mange andre områder, bliver alt for ofte udsat for uønsket graffitimotiver- og maling. Vi har stor ekspertise i at fjerne graffiti, uanset hvad der er malet på, og hvad der er malet med. Vi tilbyder også afvaskning af skilte og facader, hvis de skal gøres og evt. afrenses. Vi har alt i materialer og metoder, lige fra børster og produkter til højtryksrensere.

Rensning af tagrender

Vi tilbyder ar rense dine tagrener ud fra en skånsom og effektiv metode, hvad end du oplever blade, grene, møg eller diverse uønskede ting i tagrenden. Vi renser dine tagrender igennem og skyller dem. Vi kommer i alle højder og arbejder b.la. på stige og lift, hvis det er behovet.

Tæpperensning

Trænger dine tæpper til en kærlig hånd? Vi tilbyder at fjerne uønskede pletter og rense dem, så de igen kan fremstå præsentable og rene. Vi har stor erfaring i afvask og rengøring af tæpper, så du kan trygt tage kontakt!

– Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.