Bag om
JH Rengøring ApS

– Vores tilbud er altid uforpligtende

Kundeservice

Kvalitet og tillid

JH Rengøring ApS er dit moderne servicefirma med stor ekspertise i alle ydelser, der omhandler rengøring, vinduespolering og ejendomsservice på Sjælland. Uanset hvilken serviceydelse du får udført af J. H. Rengøring, vil vi altid gøre vort yderste for, at opgaven løses håndværksmæssigt korrekt. Vi overholder den aftalte standard og går hverken på kompromis med kvalitet eller service trods konkurrencedygtige priser og tilbud.

Servicemedarbejderen

Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil. De skal derfor udføre den aftalte serviceydelse i den aftalte standard. Det er derfor vigtigt, at der eksisterer en gensidig tillid mellem kunden, den enkelte medarbejder og os. Tillid opnår vi ved efteruddannelse, produktkendskab, effektiv inspektion og kvalitetsbonus – Faktorer du, som kunde, vil få glæde af.

Sådan gør vi

Vores koncept

Kontaktpersonen

Hos J. H. Rengøring er vi et servicefirma, hvor du er mere end “en kunde”. Du er vores samarbejdspartner. Derfor er det for os en selvfølge, at du har en fast kontaktperson, som du kender og har tillid til. Al kontakt til J. H. Rengøring fra dig, kan foregå via kontaktpersonen. Dette giver det tætteste samarbejde.

Kontaktbogen

Hos kunder, der får udført serviceydelser i abonnement, har vi den populære “kontaktbog”. Her kan du eksempelvis ytre ønske om at få udført et ekstraordinært arbejde, påtale en mangel, få udskudt en eksakt del af den aftalte service etc. Tilmed fungerer kontaktbogen som servicemedarbejderens direkte kontakt til dig og omvendt..

Vi er synlige!

Sikkerhed og tillad er for vores virksomhed et must. Derfor er ALLE vores medarbejdere hos J. H. Rengøring udstyret med ID-kort, hvoraf følgende fremgår tydeligt:

  • hvor den pågældende medarbejder kommer fra
  • hvem den pågældende medarbejder er
  • hvad den pågældende medarbejder beskæftiger sig med

Alle ID-kort er udfyldt med foto og gyldighedsperiode. Dette er for at forebygge et evt. misbrug. Desuden er ALLE servicemedarbejdere iklædt J. H. Rengørings arbejdsbeklædning, således at det tydeligt annoncerer J. H. Rengørings tilstedeværelse i din virksomhed. En yderligere sikkerhed for dig.

Bonus

Når man yder serviceydelser hos kunder, der bor tæt på hinanden, er det naturligvis en stor fordel for J. H. Rengøring. Det gavner dels miljøet, med sparer også både tid og penge samtidig med, at vi kan yde en endnu bedre service. Derfor har vi dette tilbud til vores erhverv abonnementskunder:

SKAF EN NY KUNDE OG FÅ EN MÅNEDS SERVICEYDELSER UDFØRT UDEN BEREGNING.

Med andre ord: er du erhvervs-abonnementskunde hos J. H. Rengøring, og anviser du os en ny abonnementskunde, får du rabat svarende til den nye kundes abonnementspris i én måned, dog max. din egen abonnementspris i én måned. Rabatten gives, når den nye kunde har betalt 3 måneders abonnement. Ønsker du yderligere oplysninger eller et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe på telefon 53 96 47 00, hverdage mellem kl. 08:00 – 16:00 eller sende en mail til jhr@mail-online.dk, hvorefter vi vil kontakte dig!

– Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.