Dit rengøringsfirma
i Næstved

– Vores tilbud er altid uforpligtende

Grundig og professsionel

En tilpasset rengøringsaftale

Vi tænker på miljøet

JH Rengøring ApS er dit rengøringsfirma i Næstved, der tager højde for kvalitet og miljø. Det betyder også, at vi sætter en ære i eksklusive og effektive produkter, der kombinerer et godt resultat med respekt for miljøet. Som udgangspunkt benytter vi os af det nordiske miljømærke, Svanemærket, hvor det er relevant.

Vi sørger også for at sortere eventuelt affald og hertil aflevere alle kemikalier direkte på en nærliggende genbrugsstation. Derudover koordinerer og tilrettelægger vi også vores arbejde, så vi sender én mand afsted til et område. På den måde forhindrer vi spildkørsel og undlader unødvendige kørsler.

  • Rengøringsfirma med daglig rengøring i Næstved

    Vi tilbyder daglig rengøring i erhvervsmæssig sammenhæng. Vi er meget fleksible, og tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds krav og behov for rengøring. Vi skræddersyer derfor en relevant serviceaftale, hvis det er ønsket og tilpasser relevante arbejdsopgaver med f.eks. gulvvask, aftørring af borde/stole/skabe og hvad du ellers kunne have behov for. Vi tilbyder også daglig rengøring for private i Næstved!

  • Lejlighedsvis rengøring

    Måske har dit firma et tirsdags-møde i den nærmeste fremtid, måske skal chefen fejre jubilæum eller noget helt tredje? Vi tilbyder at gøre rent før, under og/eller efter alle typer anledninger. Vi skræddersyer en aftale, der rummer jeres behov og ønsker til en rengøring. Vi gør rent for alle, hvad end det drejer sig om boligselskaber, firmaer eller i andre erhvervsmæssige sammenhænge. Vi har stor erfaring i individuelle opgaver!

  • Hovedrengøring

    Trænger erhvervslokalet til en ekstra grundig rengøring i Næstved, eller har I behov for en ryddet og ren byggeplads efter lovmæssige krav, eller har I blot brug for at udnytte tiden til dét, I er gode til på arbejdspladsen? Vi tilbyder effektiv og fleksibel rengøring i alle sammenhænge og har stor erfaring med at tilpasse os den enkelte opgave. Vi tilbyder også hovedrengøring i forbindelse med flytning, dødsboer eller lignende.

Stort som småt

Eksempler på rengøring i Næstved

Erhvervslokaler

Trænger erhvervslokalerne til en ekstra kærlig hånd? Vi har stor ekspertise i rengøring af erhvervslokaler ud fra den enkelte virksomheds behov og ønsker. Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter- og udstyr.

Før & efter håndværker

Vi tilbyder b.la. håndværkerrengøring på byggepladser samt i- og omkring skurvogne. Der er en del sikkerhedsforanstaltninger, som skal være på plads, så håndværkerfirmaet kan udføre sine opgaver på byggepladsen. Vi tilbyder en effektiv rengøring på byggepladsen, så sikkerheden og kvaliteten af håndværkerens arbejde er i orden. Kontakt for nærmere info!

Flyttelejligheder

Skal du flytte, eller er der behov for en grundig klargøring til en fremvisning af en prøvelejlighed? Uanset om du henvender dig i privat- eller erhvervsmæssig sammenhæng kan vi tilbyde effektive klargøringer og rengøringer af fraflyttede og nybyggede boliger. Vi tilbyder også hovedrengøring og oprydning af rum, lokaler og boliger i forbindelse med dødsboer, fraflyttede hjem og meget mere. Det handler om jeres behov!

Selskabslokaler

Skal I holde personalefest, 50 års fødselsdag eller kom-sammen i det lokale forsamlingshus? Vi tilbyder rengøring, oprydning, afrydning, opvask og hvad der ellers kunne høre til. Vi er fleksible og har stor erfaring i rengøring ud fra behov, hvad end det er før, under eller efter et selskab.

Rengøring af solceller

JH Rengøring ApS har specialiseret sig i rengøring af solceller, hvad end de står i haven eller på taget. Bliver dine solceller for beskidte, kan det have konsekvenser for effekten af dem. Ved en effektiv rengøring af os, slipper du besværet for at kravle på taget, få beskidte fingre og konsekvenser som reducerede virkninger.

– Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.